Maiscoach.nl opent vraag en aanbod

maiscoachMaiscoach.nl gaat maistelers en veehouders ondersteunen met extra markt- en prijsinformatie en een vraag- en aanbodrubriek. Mensen die mais willen kopen of verkopen kunnen vanaf vandaag hun vraag en aanbod gratis plaatsen op www.maiscoach.nl/marktplaats .

Door een groeiende rundveestapel en de derogatieregeling die een flink aandeel grasland verplicht,  zijn meer veehouders aangewezen op de aankoop van snijmais. Door de matige prijzen in de akkerbouw zien steeds meer akkerbouwers een alternatief in de teelt van mais. Veel loonwerkers en fouragehandelaren spelen in op deze trend, maar ook van boer tot boer wordt meer verhandeld.  De kwaliteit van het gewas, het gebruiksdoel, het eindproduct, de afstand en de wijze van verkoop lopen bij mais nogal uiteen en het is vaak niet eenvoudig om een geschikte wederpartij te vinden. Daarom breidt Maiscoach.nl haar dienstverlening verder uit met een gratis bemiddelingsrubriek.

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.