Snel de rijafstand aanpassen met Kverneland Optima

20130903_Kverneland_3Kverneland rust de Optima precisiezaaimachine uit met een nieuw hydraulisch bedienbaar telescopisch frame om de rijafstand, bij bijvoorbeeld het zaaien van mais, snel te veranderen.

De Optima heeft een nieuw hoofdframe en een nieuwe tank van 1.100 liter gekregen. Mede dankzij het frame kan de chauffeur vanuit de cabine de rijafstand variëren van 30 tot 80 centimeter. Verstellen van de zaai-elementen gaat telescopisch met behulp van de hydrauliek van de trekker. De rijafstand kan variëren van 30 tot 80 centimeter. De Optima heeft bovendien een nieuwe blazer die moet zorgen voor een preciezere zaaiafstand.

Een geperforeerde stang vertelt de gekozen rijafstand. Met één druk op de knop stelt de chauffeur de machine in transportstand.

20130903_Kverneland_4 20130903_Kverneland_5

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.