Robin Wolf nieuwe productmanager veehouderij Eurofins Agro

Robin Wolf is voor Eurofins Agro de nieuwe productmanager veehouderij. Dat meldt het bedrijf. “Inzicht geven”, dat is volgens Robin Wolf het belangrijkste doel van de analyses van Eurofins Agro. “Er staan heel veel cijfers op de analyseverslagen. Het is belangrijk dat de veehouder daar ook wat mee kan.”

robinwolf“Veehouders hebben met veel regels te maken en zien soms door de bomen het bos niet meer. Ze moeten van heel veel zaken wat afweten. Maar het is niet te doen om van alle terreinen alles af te weten. Daarom is het goed  dat er partijen zijn waarvan ze de hulp kunnen inschakelen. Bijvoorbeeld op het gebied van ruwvoermanagement”, vertelt Wolf.

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.