Maisscan 2016

Geelen Consultancy houdt voor het derde jaar op rij een onderzoek naar de maïsteelt en dan met name naar de maïsrassen. De Maïsscan 2016 wordt ondersteund door een aantal maïszaadveredelingsbedrijven.

Bij het onderzoek worden vragen gesteld als: welke eigenschappen van een maïsras zijn voor de maïstelers het meest van belang? Hoe heeft men de maïsrassen van het afgelopen seizoen ervaren op deze eigenschappen? En welke maïsrassen zullen populair zijn in 2016?
Het agrarische onderzoeksbureau hoopt zo antwoorden te vinden op vragen die spelen rond de teelt, oogst en voedering van snijmaïs.

Vrijdag 29 februari ontvangen duizenden maïstelers een e-mail met een link naar een online vragenlijst. (Melkvee.nl)

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.