Maïsstoppels mulchen met de Sauerburger Pegasus Autark

Sauerburger presenteert de Pegasus Autark. Een getrokken mulcher met opbouwmotor om direct na het hakselen de maisstoppels klein te maken.

De mulcher is in twee verschillende modellen leverbaar. De Pegasus Autark 8000 voor achter de hakselaar heeft een werkbreedte van 7,90 meter. De machine is voorzien van een eigen hydraulisch systeem. De grotere Pegasus Autark 9500 heeft een werkbreedte 9,40 meter.

Eigen motor

Beide modellen kunnen worden geleverd met een dieselmotor van 220 kW (300 pk) of  257 kW (350 pk) die voldoen aan de stage 5 normen waardoor het ook mogelijk is om met trekkers met een vermogen vanaf 66,1 kW (90 pk) te mulchen.

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.