Krone EasyCollect-maisbek ook voor andere hakselaars

De Duitse fabrikant van onder meer veldhakselaars Krone, heeft de EasyCollect-maisbek volgens eigen zeggen ‘vrij gegeven’ voor het aanbouwen aan hakselaars van andere fabrikanten.

Vanzelfsprekend is dat Krone dat doet omdat er volgens de fabrikant een bredere interesse is naar de EasyCollect-maisbek. Als redenen daarvoor wijst Krone op een minimum aan tandwieloverbrengingen om de rotoren aan te drijven en de daarbij behorende slanke bouw van de bek wat weer resulteert in meer zicht.

Maisplant recht naar binnen

Verder zou de bek zich onderscheiden met het altijd recht invoeren van de maïsplant wat resulteert in exactere haksellengtes. Bovendien zou de vermogensbehoefte met de EasyCollect relatief laag zijn. De bek is er voor 6, 8, 10 of 12 rijen. (Veehouderij Techniek)

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.