Krone geeft kleine hakselaars update

De Duitse machinebouwer Krone werkt de kleinste modellen in de Big X serie (480, 530, 580 en 680) bij. De hakselaars zijn voorzien zijn van een stage V MTU motor tot 480 kW (653 kW).

De Optimaxx korrelkneuzer is ook onder handen genomen. De diameter van de rollen bleef 250 mm, maar de breedte van de walsen werd met 25 procent vergroot voor een groter wrijvingsoppervlak. De nieuwe rollen-korrelkneuzers zijn er in twee uitvoeringen; met 105/123 tanden en met 123/144 tanden. De uitvoering met 105/123 tanden is geschikt voor middellange haksellengtes, de korrelkneuzer met 123/144 tanden wordt aanbevolen voor korte tot middellange haksellengtes.

Cabine

De machines kregen ook een nieuwe cabine gebaseerd op die van de Big X 680-1180. De cabine is in twee uitvoeringen leverbaar, zo is de standaard premium comfortcabine uitgerust met een 8 inch touchscreen inclusief USB-en videopoort. Een zonnescherm aan de voorzijde, een ruitenwisser op het voorraam en twee aan de zijkant zij behoren tot de standaarduitvoering. De optionele premium comfortcabine is voorzien van een leren stuurwiel, een 12 inch machineterminal inclusief USB-en videopoort, een koelbox en daarnaast zonneschermen (voor, rechts en achter). Bovendien zijn er drie ruitenwissers voor, twee aan de zijkanten en een achter. Ten slotte kan er ook worden gekozen tussen LED of halogeen verlichtingspakketten.

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.