Meer analyses bij BLGG in Wageningen

Maiscoach_mais_in_poedervormHet Eurofins-concern voert sinds 1 juli alle analyses van Nederlandse en Belgische kuilen uit bij BLGG. Eurofins is een internationaal concern dat eigenaar is van laboratoria. BLGG behoort sinds kort tot Eurofins.

In Nederland behoren naast BLGG ook Eurofins Lab Zeeuws Vlaanderen (LZV) en Eurofins Altic tot de organisatie Eurofins. Eurofins is een internationaal laboratoriumconcern.

Eurofins gaat de drie Nederlandse bedrijven onder de nieuwe naam Eurofins Agro bundelen. De naam BLGG AgroXpertus zal verdwijnen, als merknaam blijft BLGG wel bestaan. De aanvulling AgroXpertus verdwijnt volledig van het toneel. De effecten van de drie laboratoria onder één vlag, beginnen nu zichtbaar te worden.

Alle monsters naar BLGG Wageningen

Sinds 1 juli worden alle kuilmonsters centraal in Wageningen geanalyseerd.
Verslagen en facturen van het voederwaarde-onderzoek komen sinds 1 juli dus uit Wageningen. In de loop van dit jaar zullen dergelijke uitingen steeds meer het karakter van Eurofins Agro krijgen, bijvoorbeeld met nieuwe logo’s op de verslagen, enveloppen en op de website.

Gegevensuitwisseling

Doordat het voederwaarde-onderzoek gecentraliseerd wordt in Wageningen, krijgen melkveehouders die zaken doen met een van de andere vestigingen nu toegang tot producten van BLGG zoals penskarakter en de online tool ‘Mijn Kuilen’. Ook zal de centralisatie gegevensuitwisseling voor rantsoenberekeningen eenvoudiger maken.

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.