Nieuwe John Deere-hakselaar

John Deere heeft een nieuwe serie zelfrijdende hakselaars gepresenteerd: de 8000-serie. De serie telt vijf modellen met vermogens van 270 tot 459 kW (380 tot 625 pk).

Het grootste type heeft een extra brede gewasinvoer gekregen. De machine is 800 kilo lichter dan zijn voorganger uit de 7000-serie. Dat is onder meer een gevolg van de hydraulische aandrijving van de invoer. Verder is de motor verder naar achteren geplaatst, waardoor – bij een zware maisbek – minder contragewicht nodig is. Tegelijkertijd kunnen tot 2,15 meter hoge banden worden gemonteerd. Precieze prijzen zijn nog niet bekend, maar John Deere geeft een richtprijs op tussen de 320.000 en 340.000 euro.

Maiscoach-John_Deere-1 Maiscoach-John_Deere-2 Maiscoach-John_Deere-3 Maiscoach-John_Deere-4 Maiscoach-John_Deere-5 Maiscoach-John_Deere-6

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Foto, Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.