Becker toont nieuwe Aeromat Advance-zaaimachine

De Duitse bouwer van precisiezaaimachines Becker, beloofde op de Agritechnica een zaaimachine te lanceren die elektrisch kunstmest zaait en een futuristisch design heeft. Ook op Agribex, deze week in Brussel, is de nieuwe Becker Aeromat Advance 8 te zien.

Becker liet voorafgaand aan de Agritechnica weten te komen met E-drive om elektrisch in plaats van mechanisch kunstmest te zaaien. Voordeel is dat het preciezer werkt en dat je de hoeveelheid te zaaien kunstmest vanuit de cabine kunt regelen zonder te stoppen.

De E-drive was geen verrassing meer, het futuristische design wel. De roodgekleurde kunstmesthoppers vallen op, net als de ronde vormen. De grijsrode kleurstelling komt van Kongskilde, de Deense fabrikant waar onder de meer merken JF, Överum en ook Becker onder vallen.

becker maiszaaier

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.