20-rijige maaibek van Kemper

Kemper 20 rijigKemper introduceert op Agritechnica een 20-rijige maaibek. Onder de naam ‘Study 2020’ wil de fabrikant er achter komen of de markt in het jaar 2020 behoefte heeft aan een maaibek van deze grootte.

Volgens Kemper past het project ‘Study 2020’ in de trend die momenteel gaande is: toenemende werkbreedtes. De fabrikant zegt dat uit testen op praktische zaken als maximaal haalbare werkbreedtes, functionaliteit en gewicht blijkt dat de 20-rijige machine goed scoort.

Door de enorme breedte kan de maaibek alleen vervoert worden op aanhangwagens. Op de vraag of de klanten dat wel zien zitten antwoordt de Engineering Manager van Kemper, Gregor Sueck: “Dat is een van de vragen die we willen bespreken met onze klanten op Agritechnica.”

20-rijige hakselaar

 

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.