Politie doet oproep voor veilige maisoogst

“De eerste maiskneuzer is alweer gesignaleerd”, zo laat de politie regio noord- en oost- Gelderland vandaag weten in een bericht op zijn website. Sommige loonwerkers zijn echter al even aan de gang met de maisoogst. Hoe dan ook, de politie roept loonwerkers en weggebruikers in de Achterhoek op rekening met elkaar te houden.

De oproep aan de loonwerkers is vooral de verlichting in orde te hebben en correct te laden. Maar ook glijpartijen dienen voorkomen te worden. De politie zal extra controleren in het buitengebied en bij onveilige verkeerssituaties optreden. De oproep is niet alleen aan de loonwerkers, ook de overige weggebruikers in het buitengebied worden verzocht de snelheid aan te passen aan de omstandigheden.

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.