Mais oogsten met nieuwe New Holland FR-hakselaars

Fabrikant van onder andere trekkers. Combines en hakselaars New Holland presenteerde in het Belgische Zedelgem de vernieuwde FR-hakselaars op 20 september.

New Holland heeft de twee kleinste hakselaars uit het leveringsprogramma voorzien van motoren van Fiat Powertrain Technologies (FTP) die met behulp van SCR-technologie voldoen aan de Tier 4A-milieunormen, dat betekent dat er AdBlue in moet. De FR 450 heeft een vermogen van 338 kW (450 pk) en de FR 500 van 390 kW (520 pk).

Verder heeft New Holland de typeaanduiding van de hakselaars gewijzigd. Deze komen nu grofweg overeen met het vermogen in pk. Het hakselprogramma bestaat uit vijf modellen met vermogens van 338 kW (450 pk) tot 618 kW (824 pk).

De motoren van de drie grootste modellen uit de hakselaarserie voldoen nog niet aan de Tier 4A-milieunormen. Daartoe is de fabrikant met het oog op de beperkte aantallen die jaarlijks worden uitgeleverd ook nog niet verplicht.

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Foto. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.