Nog twee maisdemo's van Bayer en Limagrain

Voor wie nog oogstprognoses wil horen voordat de mais de kuil in gaat, organiseren Bayer Crop Science en Limagrain nog een maisdemo op 7 september in Alphen bij Tilburg en op 10 september in Aalden bij Emmen. Behalve het opmaken van de prognoses, wordt er stil gestaan bij bepalen van het oogstmoment, nieuwe rassen voor 2013 en presenteert Bayer resultaten van onkruidbestrijdingproeven.

Een niet onaantrekkelijke bijkomstigheid is dat het mogelijk je spuitlicentie te verlengen op de demodagen. Voor wie niet kan, maar wel graag de proefvelden ziet, zijn de zogenaamde maisetalagevelden altijd toegankelijk. Smartphone-gebruikers kunnen een QR-code inscannen voor meer informatie over de proeven.

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.