Marktplaats voor mais

Rene Reijtenbagh is een nieuwe marktplaats voor het verhandelen van mais gestart: www.maismarkt.nl

Op maismarkt kunnen aanbieders van mais op stam, ingekuilde mais, zaaiklare maispercelen en loonwerkers hun producten of diensten aanbieden. Evengoed kunnen vragers zich kenbaar maken. Maismarkt brengt de partijen dus bij elkaar en is, zoals Reijtenbagh zegt, “Een marktplaats voor mais.”

Volgens Reijtenbagh is ook de markt voor mais onvoldoende transparant en dan met name hoe prijzen worden bepaald, zodoende zette hij de stap om maismarkt.nl te lanceren. Reijtenbagh lanceerde eerder hooimarkt.nl waar hij op dezelfde manier aanbieders en vragers van hooi bij elkaar brengt.

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.