Düvelsdorf kuilwals met side-shift

De Duitse fabrikant Düvelsdorf komt met een kuilwals op de markt die is voorzien van side-shift. De kuilwals heeft een werkbreedte van 3 meter en een diameter van 107 cm.

Door de side-shift zou er veiliger gewerkt kunnen worden, omdat de wals 30 cm naar links en 30 cm naar rechts kan schuiven zonder dat de trekker dichter bij de rand van de kuil hoeft te rijden. Verder kan de kuilwals worden geleverd met dubbele randwielen op een giek aan beide zijden of dubbele randwielen aan 1 zijde.

Het gewicht van de kuilwals bedraagt 1.995 kg in standaarduitvoering, 2.767 kg met 2 randwielen aan beide zijden en 2.892 kg met alle opties. Voor meer gewicht is het mogelijk om de kuilwals met water te vullen, waardoor het gewicht met 1.000 kg toeneemt.

De vanafprijs bedraagt 13.450 euro in standaarduitvoering, 22.315 euro met dubbele randwielen aan beide zijden en 24.295 euro met alle opties. De importeur van Düvelsdorf in Nederland is DTV Agritech uit Lemmer (Frl.).

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.