Tiende MaisScan op punt van beginnen

De tiende editie van de jaarlijkse MaisScan van onderzoeksbureau Geelen Consultancy staat op het punt van beginnen. Op vrijdag 3 februari krijgen de eerste paar duizend maistelers een mail met een link naar het online onderzoek.

Het online onderzoek ‘MaïsScan 2023’ van agrarisch onderzoeksbureau Geelen Consultancy geeft inzicht in hoe maïstelers denken over de maïsteelt en hoe men tot een keuze komt voor een bepaald maïsras. Wie maakt de keuze? Doet de boer dit zelf of wordt dit volledige overgelaten aan de leverancier? En welke rol spelen informatie uit rassenlijsten en media of eigen ervaringen in deze besluiten?

Het is belangrijk, zo meldt Geelen Consultancy, dat zoveel mogelijk maïstelers meedoen om een zo betrouwbaar mogelijk beeld te krijgen over de maïsteelt in Nederland. Deelname aan en verwerking van dit onderzoek zijn anoniem. Het invullen duurt ongeveer acht minuten.

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.