Geleidelijk lossen met Claas Smart Push-bak

Machinefabrikant Claas levert de Smart Push-laadbak die past aan de shovels, voorladers en verreikers van de fabrikant. Middels de hydraulisch verstelbare achterwand kun je de lading geleidelijk uit de bak duwen.

Dankzij de verstelbare achterwand hoef je de bak niet voorover te kantelen. Hierdoor bereik je een hogere loshoogte. Dit is vooral handig voor kleinere shovels. Bijkomend voordeel is dat de lading niet als een blok uit de bak valt. Zo kun je een voermengwagen geleidelijker en nauwkeuriger laden.

Inhoud

De Smart Push-bak kan ook voorzien worden van een bovenklem. De bak is verkrijgbaar in verschillende groottes, variƫrend van 1.760 tot 4.100 liter. Echter bouwt Claas de bakken niet zelf. De productie is in handen van Hesse Metalltechnik uit het Duitse Bad Sassendorf. De bakken worden wel verkocht via de Claas-dealers.

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.