Pakkerwals en messenwals tegen maïsboorder

Het Deense Dal-Bo presenteert een MaxiRoll pakkerwals en een messenwals in één. De combinatie heeft een werkbreedte van 6,3 meter. Het bedrijf zegt dat de machine met name geschikt is in de strijd tegen de maïsboorder.

De MaxiRoll is een hydraulisch klapbare 3 delige wals met liggende walselementen en een laag zwaartepunt. De messenwals weegt 1.200 kg en kan hydraulisch indien gewenst extra worden belast.

Drie verende elementen

Volgens Dal-Bo kan door een hoge werksnelheid van 15 tot 20 kilometer per uur zo’n tien hectare per uur worden bewerkt. Vanwege die hoge rijsnelheid zijn de drie elementen waaruit de messenwals bestaat verend. De Nederlandse importeur van Dal-Bo is Kruse Ootmarsum.

Dal Bo MaxiRollMesserwalze (2)_resize

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.