BLGG wordt Eurofins Agro

De agrarische onderzoekslaboratoria Altic, BLGG AgroXpertus en de agrarische activiteiten van Lab Zeeuws Vlaanderen gaan verder onder de naam Eurofins Agro.

De naamswijziging is een stap in het integratieproces dat in 2013 is begonnen na de overname van de drie onderzoeksbedrijven door Eurofins. “Met de integratie in Eurofins Agro ontstaat er één organisatie”, stelt algemeen directeur Martin Vervoorn. “Als onderdeel van het internationale Eurofins-concern hebben we een basis voor productontwikkeling en innovatie.” De dienstverlening voor klanten blijft onveranderd, zegt Vervoorn. “Eurofins Agro blijft werken met medewerkers in de regio, een gemakkelijk bereikbare klantenservice en levert betrouwbare onderzoeken en analyses in moderne laboratoria.”

In de nieuwe situatie heeft Eurofins Agro één hoofdkantoor in Wageningen en twee laboratoria: in Graauw (Zeeland) en Wageningen. De Altic-vestiging in Dronten is eerder dit jaar gesloten. Het proefveldonderzoek is verhuisd naar Wageningen, waar het de komende jaren verder wordt uitgebouwd.

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.