MaisScan 2015 van start

Agrarisch onderzoeksbureau Geelen Consultancy uit Wageningen voert voor de tweede keer de MaïsScan uit.

Welke eigenschappen van een maïsras zijn voor de maïstelers het meest van belang? En hoe heeft men de maïsrassen van het afgelopen seizoen ervaren op deze eigenschappen? En welke maïsrassen zullen populair zijn in 2015? De uitkomsten uit het onderzoek van Geelen Consultancy moeten antwoord geven op deze vragen.

Volgende week op dinsdag 2 februari krijgen maistelers een mail met een link naar de online MaisScan 2015. Het online onderzoek heeft alleen kans van slagen als zoveel mogelijk maistelers meewerken, zo meldt het onderzoeksbureau.

Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal zes minuten. Heeft u als maisteler geen email ontvangen, dan kunt u een mail sturen naar jan@geelen-consultancy.nl

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.