De nieuwe Becker Aeromat zaaimachine

Becker, fabrikant van maiszaaimachines, presenteert op Agritechnica de vernieuwde zaaimachine Aeromat HKP 8 DTE E-motion. De machine heeft een elektrische aandrijving voor de kunstmeststrooier. Ook het design is vernieuwd.

De elektrische aandrijving voor de kunstmeststrooier vervangt de mechanische aandrijving. De aandrijving voor het doseren van meststoffen is volgens Becker nauwkeurig te bepalen. De nieuwe aandrukrol zorgt voor een uniforme zaaidiepte.

Dankzij technische innovaties en ontwerp, is Aeromat volgens Becker geschikt om aan de steeds groeiende eisen van de markt, nu en in de toekomst te voldoen.

Een aangepast kleurenschema vertegenwoordigt lidmaatschap van de Kongskilde Group.

Becker Aeromat HKP 8 DTE E-Motion

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.