Maïsdemo’s met nieuwste rassengenetica

Mais Zwolle 06Veredelingsbedrijf Limagrain organiseert dit jaar zes rassendemonstraties op maïsetalagevelden in Laren , Gemert, Alphen, Hapert, Winkel en Stadskanaal .

Centraal staat het actuele en aankomende aanbod snij-, korrel- en dubbeldoelrassen. Verder komt Limagrain met  twee primeurs. De eerste in de vorm van het mobiele Animal Nutrition-laboratorium voor het online analyseren en monitoren van de ruwvoerkwaliteit aan de hand van vers of geconserveerd product. De tweede betreft de verder geoptimaliseerde MaisManager-applicatie voor het bepalen van het meest ideale oogsttijdstip met behulp van de smartphone of tablet.

Bayer CropScience behandelt de laatste actualiteiten in onkruidbestrijding en gewasbescherming.

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.