Maiscoach geeft 1.300 adviezen

Maiscoach.nl zag het levenslicht op 22 augustus. Nu de oogst van de snijmais gestaag vordert heeft Maiscoach.nl al menigeen bijgestaan bij het bepalen van het oogsttijdstip.

Ruim 4.500 mensen bezochten Maiscoach.nl waarvan ruim 15 procent vaker dan één keer. Maiscoach gaf 1.300 keer een advies over het oogsttijdstip. Meer dan de helft van maistelers kreeg het advies nog niet te oogsten.

1.100 keer gebruikte maistelers Maiscoach om het drogestofgehalte te bepalen. 30 en 32 procent zijn de meest gegeven uitkomsten. Nu het seizoen vordert is duidelijk te zien dat de mais vaak meer drogestof bevat dan 35 procent. Maiscoach geeft nu ook duidelijk vaker een drogestofpercentage van 40 procent of meer als uitkomst.

Dit bericht delen:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.